Wednesday, February 16, 2011

FAQ AD+IZ


Ni adalah beberapa soalan berkenaan AD+IZ yang selalu kipas-susah-mati ajukan pada eury...

Farriel tu gemuk ke?

Ya, eury menggambarkan Tengku Farriel Izumi tu gemuk orgnya. But towards the end of the story, Farriel kurus sebagai memenuhi syarat perjanjiannya dengan AD.

AD bertudung @ tak?

Bertudung. Masa sekolah dia tak bertudung.

Kubur siapa yang Farriel lawat?

Definitely bukan kubur AD memandangkan korang sendiri ‘boleh rasa kehadiran’ AD sehingga ke penghujung cerita. Ada hint yang eury berikan untuk menunjukkan itu bukan kubur AD sebaliknya kubur Ann. Tapi mungkin hint tu kabur sangat bagi kebanyakan pembaca. Bila Nenda Nerrisa warning Farriel supaya tak buat lagi ‘benda yang bodoh tu’, dan Farriel menegaskan dia dah cukup besar dan tak akan buat benda mengarut lagi. actually eury nak wat suspen sikit tapi kena sembur sebab pembaca tak faham. Padan muka eury! Hehe...

Macam mana AD boleh mengandung?

Erk! Rasanya normal la kan orang yang dah kahwin mengandung... Okey, macam ni. Memang diorang tido asing2. Tapi lepas Nenda Nerrisa denda diorang (napa nenda denda, korang sendiri tahu, kan...), AD menyatakan dia tak biasa lagi tido sendirian. So dia pergi crash bilik IZ. So, itulah permulaannya. Apa yang jadi lepas tu, secara details nya tak payah la eury cerita sebab eury tak nak novel tu bertukar klassifikkasi dari U ke 18SX pulak.

Okey. Setakat itu dulu. Daaa....

20 comments:

qyqa said...

hahahaha..
jawapan yg last sekali tuh sgt sweet kak..
kita enjoy baca novel akak!!!

tzaraz said...

erkk.. ada gak ke yg tanya camna Ad leh ngandong?? apakah!!??.. haha
itu cerita the birds and the bees laa.. haha

Syida said...

rajin nyer bc novel...
br nak tanyer...yg cerita ni rekaan sendiri ker or novel..
heheee

eury said...

qyqa, TQs... tzaraz, sggh ada yg tanya gitu. naik serba-salah nk jwb.huhu...

Wild Cherry said...

Pasal kubur tu ok je WC bace.. Part tu la org akan ttanya2 samada Ad tu hidup lg or x...

nursya said...

nk tnya gak...
naper masa last day iz kat schol tu dia kan nk jmpa ad..
tp ad x dtg...
ape jd yek..
ke sy ader tggl part maner2 nie..
huhuhu...
rs mcm 2x bc tp x tau gak naper jd camtu

alaidid said...

nursya: if sy xsilap,dlm novel tu,ada mntion yg dia xdpt jupa sbb org suruhan ayh izumi..tp xjelas sgt la..mgkin sbb tu la kot..
eury: mmg best novel ni!btul2 suke.. :)

eury said...

alaidid ~ TQ sbb support ad+iz. TQ jg sbb jwb soalan nursya

nursya ~ mmg eury sngaja tak hurai pjg part tu sbb tu sbb ms silam mereka

all kipas-susah-mati ~ TQ berjuta lemon sbb sudi bc ad+iz x kira la online @pun bc dr bukunya. yg beli ad+iz TQ berjuta lemon X 1 000 000x... :))

Anonymous said...

haha...sape yg tanye soklan last tu kira 'sengal' la kan...

eury said...

slh eury juga kot sbb x explain btl2 dlm ad+iz... eury minta ampun pd seme ek ats mn yg terkurang dlm ad+iz...

Bieha_RiHah said...

soalan yg last tu sengal..
hahaha...
kureng memahami jln citer kot..
tp citer ad+iz tu sweet giler..
terase sekali imbas macam bace aA+bB

natasya said...
This comment has been removed by the author.
natasya said...

AD+IZ ad jual lgy x akak???knape kt popular da xad..huhu.sedih jerk aty nie bile tgok novel AD+IZ xad...terbitan kaki novel hnye ad kt popular ja ka??..da la kt sini ad satu ja popular..tuh pown bru bkak..huhu...tp bile da bkak xad plak..nk beli on9..sy nie bwh umr lgy..huhu...tlg la sy akk..sy nk sgt AD+IZ..

eury said...

salam...

thanks semua atas sokongan anda...

sis natasya, biasanya popular n mph ada jual ad+iz. kalo abis stok, kt bleh g kaunter n minta diorg reserve kan utk kt bila stok br sampai. tp dlm kes sis ni maybe sbb br buka maybe stok xsmpai lg kot.kat kedai2 buku biasa depend pd penjual la, kalo diorang rs buku tu bleh dijual, mereka akan jual di kedai. :))

natasya said...

owh...nty sy try..thnx yea..B)

deesroad said...

ha3.. aku da promote buku tu kat kwn.
ok ar stakat ni smua enjoyyyyyyyyy

Anonymous said...

mcm mne ihsan tuu bley kawin plak ngn erin?

DLa said...

best la citer AD + IZ ni...TQ eury.. seblom ni saya teragak2 jgk nk bli novel ni.bla saya tgok review dr tzaraz..tanpa ragu2 lg saya pon g bli ms PBKL'11' dan hmm... mabeless lah..terhibur...hik3..(tq 2u2 tzaraz)

nina olala said...

hahaha..kak sy beli dh novel ad + iz .....lam novel akak yg sy xfhm hny satu jea...yg iz prg mlwt kubur 2..yg 2 konfius..tp dah terjwb dah kat sini :p

Anonymous said...

novel akak best giler tapi saye x smpt nk bli

Followers